Menüpontok
Kosár

Keményviasz olaj

Keményviasz olaj
Új
Keményviasz olaj
Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti termékeket ingyenesen szállítunk ki!
  • Készlet: 999999
  • Cikkszám: WP502
11 642 Ft
Nettó ár: 9 167 Ft

Lehetséges választások

Oli natura termékcsalád - keményviasz olaj

A termék az olaj és a viasz egy különleges kombinációja belső fafelületek félszíni kezelésére. Míg az olaj mélyen beivódik a fába,
a viasz a fafelületen marad selyemfényt eredményezve, amelyet polírozással tovább fokozhatunk. Az így kezelt felületet könnyű tisztítani, ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek anélkül, hogy eltömítené a fa pólusait.Így a fa továbbra is szellőzik. 

Felhasználása: 
1. A felületnek tisztának, száraznak, zsír-, olaj-, viasz-, és pormentesnek kell lennie. 
120-180-as csiszolópapírig kell a felületet megcsiszolni.( Attól függően, hogy milyen durvaságú felületet szeretnénk.) Fapadlók kezelésénél ajánljuk , hogy a rések OLI réskitöltővel legyenek kitöltve, és a forgácsok legyenek eltávolítva a végső csiszolás előtt.
2. Jól rázza fel a terméket, és óvatosan öntse a felszínre. (kb. 30-40 gr/ m2) Ezután terítse szét egyenletesen, vékony rétegben ecsettel,simítólapáttal vagy festékhengerrel. Nagy felületekre mindig szakaszokban vigye fel.
3. 20-30 percig engedje, hogy az olaj felszívódjon. Ezután a felületet ronggyal, vagy gépi felhordás esetén vlies-szel kell visszatörölni.
4.6-8 órás száradás után ismételje meg a 2. és 3. pontban leírtakat.
5. A levegő páratartalmától és a hőmérséklettől függően a felület 2-3 nap múlva használható.Ez idő alatt a felületet óvni kell a nedvességtől.


Figyelmeztetés!!:Az elhasznált rongyokat előbb jól szellőző helyen hagyjuk kiterítve megszáradni, csak utána dobjuk a szemétbe! Öngyulladás veszélye!Biztonsági adatlap