Menüpontok
Kosár

Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító

Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító
Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító
Új 2-3 napon belül szállítjuk
Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító
Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító
Oli Natura Faszappan fa ápoló tisztító
Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti termékeket ingyenesen szállítunk ki!
  • Készlet: 2-3 napon belül szállítjuk
  • Cikkszám: WP502
6 244 Ft
Nettó ár: 4 917 Ft

Lehetséges választások

Oli natura termékcsalád - Faszappan: beltéri olajozott padlók, lépcsők tisztítására, áplolására

A padló ápolását az igénybevétel mértékének megfelelően időről időre el kell végezni OLI-NATURA ápolóviasszal. UV-ellenálló olajjal kezelt felületek ápolására is alkalmas (alkalmazás előtt kevésbé feltűnő területen érdemes kipróbálni). Az ápolást a teljes vagy akár csak kisebb felületen is elvégezheti. Az ápolóviasz a felületet védő réteget képez, amely a tisztántartást is megkönnyíti, valamint kiegyenlíti a padló felületén kialakult kisebb sérüléseket. Így a felület visszanyeri selymes-matt ragyogását.
Használat:
A durvább szennyeződéseket seprűvel vagy porszívóval távolítsa el! Amennyiben szükséges, mossa fel a padlót a gyártó utasításainak megfelelően OLI-NATURA faápoló szappannal, majd várja meg a padló száradását.
Használat előtt jól rázza fel a flakont!
a) Teljes felületen végzett ápolás: kb.10-20 g/m² (50-100 m²/l) ápolóviaszt szórópisztollyal vagy mikro szálas parketta felmosóval egyenletesen vékonyan terítsen szét a felületen. Rövid (legfeljebb 10 perc) várakozási idő után fényezze át a felületet fehér polírozó párnával vagy egytárcsás csiszológéppel. 
b) Kisebb felületen végzett ápolás: fehér polírozó párnát itasson át ápolóviasszal (kb. 10-20 g/m²), majd dörzsölje be vele a felületet. Legfeljebb 10 perc elteltével távolítsa el a felesleget pamut törlőronggyal.
Használatbavétel előtt legalább 12 órán keresztül, de inkább egy egész éjszakán át hagyja száradni. Az első napokban ne mossa fel a felületet.

Figyelmeztetés!!!!
Öngyulladás veszélye! A faápoló viasszal átitatott rongyokat/polírozó párnákat használat után azonnal ki kell tisztítani vagy vízben átitatva tárolni.

Tulajdonságok
Kiadóság 50-100 m²/l
Felhasználási terület beltér